Proiectul educațional „O ZI ALTFEL”. Timp de o zi, orele s-au desfășurat altfel. Acest eveniment a avut ca motto „Fiecare dintre noi este un vers, împreună formăm o poezie: poezie a prieteniei, a respectului și a viitorului”. Astfel, la data de 13 aprilie 2023, orele au început cu o gimnastică de dimineață, la care au luat parte atât elevii, cât și profesorii.
După gimnastica de dimineață, pe ritmul acestei melodii, elevii și diriginții și-au dat întâlnire la prima oră. Lecția s-a desfășurat sub forma unui training, cu tema „Zâmbesc azi și în fiecare zi”.
Lecțiile următoare s-au desfășurat în mai multe ateliere, în total 9. Pentru clasele primare au fost create 4 ateliere: Teatrul „Sclipici”; Club de distracții. Karaoke; Fantastic Cinema; Centrul de creație „Fantezie”. Pentru clasele gimnaziale, au fost create 5 ateliere: Salonul de frumusețe ,,Eleganța”; Codul bunelor maniere; Codul vestimentar; Club de distracții. Karaoke; Acordarea primului ajutor medical.
În cadrul acestor ateliere, elevii au avut ocazia să experimenteze lucruri noi și interesante, să-și testeze capacitățile. Elevii au rămas încântați, sperând că vor mai avea loc astfel de evenimente. Mulțumim tuturor cadrelor didactice implicate în acest eveniment.